Artan ipleri degerlendirelim Orgu bebek Battaniyesi Örelim


ARTAN İPLERİ DEĞERLENDİRELİM. 11. örgü etkinliği için ördüğümüz bebek battaniyesi tasarımını sizlere sunmak istiyorum. Bu arada battaniyenin altına diktiğimiz astarı aplike yaparak resmini çekmem henüz mümkün olmadı ama en kısa zamanda bu sayfaya ekliyeceğim. Genelde yeşil renge takıntım olduğu için epeyce bir artan ip birikmişti.

Bu artan ipleri örgü makinesi yada örgü plakası ile motifler örerek birbirlerine tığla ekledim. Daha doğrusu nursel ekledi :) Kenarlarına zincirlerle iki sıra örerek epeyce güzel bir fırfır yaptım. Bu türden örgü etkinlikleri üretken hanımlar için çok hoş bir hobi ve eğlence oluyor. Bende bu türden bir örgü etkinliğine inşALLAH bir gün evsahipliği yapmak isterim. :P

Motif makinesi ile örgü motiflerinin otasını ben tığla yapıyorum. Çok kolay oluyor. Bunun videosunu sizlere muhakkak sunacağım. Bu arada evinizde yada çevrenizde bu şekilde makine bulamazsanız bir kaç çivi ile harika makineler yapabilirsiniz. knitting.bogcu.com adlı sitemde internette ve örgü dergilerinde bulabileceğiniz tüm bilgileri bir araya topladım lütfen aklınıza takılan soruları ve tüm farklı modelleri oradan bulabileceğinizi hatırlatmak istedim.

Artan iplerinizi bu şekilde örüyoruz ama bu motiflerle yapılmış harika bir baharlık çocuk pançosunuda bir kaç gün içerisinde sizlere sunacağım. 11. örgü etkinliği ev sahibimize sevgiler...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

eline sağlık canım.katılımın için teşekkür ederim.yazında benim sayfama link vermen ve etkinlik bannerini de şablonuna eklemen gerekiyor.ziyaretçilerinin ulaşabilmesi için.
ev sahibi olmak için elörgüsü arkadaşımıza bildiriyorsun.sevgilerimle

My Instagram